lauantai 30. maaliskuuta 2013

Pääsiäistunnelmia

Huomenta!
Nyt on synttärit juhlittu, ja huhuh, olipas rumba!
Keskiviikkona pidettiin synttärit isovanhemmille ja sukulaisille ja eilen perjantaina, oli sitten kaverisynttärit ja vauhtia riitti.
Nyt voisi ottaa hieman rauhallisemmin ja tiedossa olisi kirpparitavaroiden lajittelua/ hinnoittelua, jotta päästäisiin eroon ylimääräisestä kamasta + että saataisiin hieman ylimääräistä rahaa :) Viime keväänä kun veimme kirpparille vaatteita, saimme kahdessa viikossa kasaan noin 350 euroa!!

Kouluhommia olisi vielä rästissä ja olen unohtanut hakea yhden kirjan, jonka varasin kirjastosta.. kuuluu kurssiin Syömishäiriöt. Toivottavasti se olisi vielä saatavilla tiistaina.
Tiistaina alkaa myös uusi kurssi, perus kurssi kehityspsykologiassa, elikkä Grundkurs i utvecklingspsykologi.. kivaa :) !!

Tänään trullitellaan Vaasassa, mutta taidamme jättää väliin tänä keväänä.. Viime pääsiäisenä naapurin tyttö antoi pojallemme yhden koristellun pajunkissanoksan ja poika pääsi mukaan trullittelupuuhaan, vaikka ei oikein vielä ymmärtänytkään ideaa, mutta kivaa oli ja karkkia saatiin taskut täyteen <3

Iloista pääsiäistä kaikille!


Alin kuva on viime pääsiäsen palkka:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti