sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Tästä se alkaa!!

Vihdoin tuli kesä :)
 Tätä on odoteltu!

Sain ajatuksen alata kirjoittamaan blogia,koska minulla on paljon ajatuksia ja tunnen että haluan jakaa näitä muiden kanssa!

Blogissani kirjoitan ajankohtaisista asioista ja omasta elämästäni äitinä ja nuorena naisena,joka yrittää löytää tasapainoa äidin,ystävän ja avopuolison välillä. Kuinka olla hyvä äiti, mutta myös pitää kiinni omasta identiteetistään,niin että äitirooli ei vie mukanaan, kokonaan?

Samalla tulen myös kirjoittaman elämästäni opiskelijana. Olen nimittäin hakenut kouluun, monien vuosien pohdintojen jälkeen ja pääsin heti sisään unelmieni kouluun.
Bloggaan siis omasta elämästäni ja haasteista, joita se tuo mukanaan. Samalla tulen kirjoittamaan omista mietteistäni ja tunteistani.

Ajan mittaan, blogini varmasti kallistuu jonkin tietyn aiheen ympärille enemmän,mutta se jää vielä nähtäväksi. Nyt aluksi kirjoittelen asioista, jotka ovat päällimmäisinä mielessä ja yleensä niitä riittää!
Pohdiskeluja toisen perään ja ajatuksia näistä. Onko liika pohtiminen pahasta, kehittyykö ongelmat liiasta miettimisestä?
Se jää nähtäväksi ja selvitettäväksi!!
Ps. merkkaa noihin kolmeen vaihtoehto ruutuun, tuossa alapuolella, mitä tykkäsit teksteistäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti