lauantai 23. helmikuuta 2013

Bad news again + hieman hyvää myös!!

Vaikka ei tee hyvää ajatella pessimistisesti, niin nyt aion hieman valittaa..
Torstaina poikamme heräsi aivan tulikuumana.. noh hänellä oli TAAS 39 asteen kuume, sitten eilen 40 asteen kuume ja lähdettiin päivystykseen.
Hirveä korvatulehdus, oikeassa korvassa ja uusi antibioottikuuri alkoi, viime sunnuntaina loppui viime kuuri :(
Poikamme on niin elämäniloinen ja oli niin onnellinen kun oli parantanut ja meillä oli ihana viikko, kunnes hän taas sairastui..
Juuri kun kehuin että kaikki on mennyt NIIN hyvin ja hienosti menee opinnot ja päiväkotihommat, nojoo.. nyt alkaa kyllä voimat loppua, koska tuntuu että itse olen tulossa kans kipeäksi ja ensi viikolla olisi tosi paljon koulua ja todella mielenkiintoisia kursseja.
No se siitä valittamisesta!

Pääsin siis todella mielenkiintoiselle kurssille, nimittäin "Drömseminarium", elikkäs opetellaan tulkitsemaan uniamme, niiden sisältöä ja merkitystä alitajuntaamme!
Ja ilokseni pääsin myös mukaan kurssille, "Syömishäiriöt", johon oli hirveä tungos, mutta sain paikan, samoin kuin tuhon uniseminaariin.
Näistä asioista olen onnellinen, mutta kun oma rakas lapsi joutuu sairastamaan ja kärsimään viikosta toiseen, mielialaa vetää vähän synkäksi :(

On yksi toinenkin iloinen asia, mutta jääköön se vielä kertomatta!

Pian on pojan synttärit ja se tarkoittaa myös sitä että kevät on pian täällä, jee!!
Mietin jo, että minkälaisen kakun sitä tekisi!?
Haluaisin jonkun aivan ihanan erikoisen ja hienon.
Yksi kakku on sama kuin viimevuonna, vadelma-vanilja kermakakku, siitä tykkäsi jopa ne jotka yleensä ei tykkää kakusta :)

2 kommenttia:

  1. Hei mua kiinnostaa noi unijutut iha kamalasti! Mäkin oon niin iloinen sun puolesta kun pääsit siihen! :D

    Mut harmi ku sun poika sairastu taas :( Paranemisii sille ja toivottavasti sä et sairastu.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :)
    Eilinen uniseminaari oli aika helppo, koska unen-näkijä oli jo itse tulkinnut sen aika hyvin, niin ei jäänyt hirveästi pohtimista. Oma uneni on sitten haastavampi ja siitä tulee kyllä todella mielenkiintoista :)

    VastaaPoista