torstai 9. elokuuta 2012

Sirkus Finlandiaa ja sen sellaista


Huomenta!
Eilen meni "myöhään", koska oltiin siellä Sirkus Finlandiassa! Oltiin vasta yhdeksältä kotona ja yleensä poika menee jo kahdeksan jälkeen nukkumaan!
Meni tosi kivasti koko sirkus-esitys:) Poikamme oli oikein reipas ja jaksoi kyllä hienosti katsoa esityksiä. Parasta taisi olla orkesteri ja poikamme tanssi ja jammaili aivan fiiliksissä :)
 Hieman kuvia! Noi kissat oli aivan ihania. Sitten perus hevos-esitys. Kaikkia muita esityksiä oli tietenkin, mutta unohdin välillä ottaa kuvia!! Viimeinen esitys mikä katsottiin, oli aivan huikea. Jätkät ajoi motorcross-pyörillä, tuolla pallon sisällä.. ihan crazyä!! Niitä oli ainakin 4 yhtä aikaa tuolla pallohäkissä ajamassa!!

Huomenna perjantaina, hyvä ystäväni, pitää synttäribileet. Niiden piti ensin olla lauantaina ja siinä tapauksessa en olisi päässyt, mutta hän siirsi ne huomiselle, eli se tarkoittaa sitä että, pääsen juhlimaan :) !!
Haluaisin löytää jotain siistiä päällepantavaa.. hmm.. mitähän se voisi olla?!

Haaveilen siitä että, joku tykästyisi blogiini ja olisi ihanaa, jos tulisi jonkinlaista kommenttia, tai edes ruksia noihin kolmeen vaihtoehtoon :) :)
Uskon kyllä että, jossain vaiheessa tuleekin. Olen itse tyytyväinen blogiini! =)

Kirjoittaminen tuntuu muutenkin kivalta ja ihanaa saada kirjoitettua ajatuksistani ja päiviemme kulusta tänne <3

Ai niin! Hoitopaikastakin soitettiin maanantaina, juuri kun olin nähnyt siitä unta että, sieltä soitettiin :) vielä ei ole varmaa tietoa, minne poikamme pääsee, mutta ainakin asia on mennyt eteenpäin ja ensi viikolla tulee tarkempaa tietoa!

Oli muuten niin ihana avata verhot tänäaamuna kun, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta!
Eli, ULOS!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti