perjantai 10. elokuuta 2012

Taiteiden Yö ja illan odotusta

Heippa!
Eilen oltiin Taiteiden Yössä käymässä.
Ihanaa, kun ihmiset lähtevät liikkeille, tälläisen yhteisen tapahtuman merkeissä :)
Oltiin hieman kiertelemässä, mutta emme katsoneet mitään näytöksiä, koska poika halusi leikkiä ostoskeskuksessa, leikkihelikopterissa, mikkihiiri autossa ja hevoskarusellissa. Hän muistaa aina, että nämä laitteet ovat keskustassa ja tottakai sinne pitää päästä :) Pääsasia, oli päästä mukaan tähän tapahtumaan, mitä ikinä sitten teemmekään!!
Käytiin rannassa kävelemässä ja oli kyllä loistava ilma, aurinko paistoi, eikä tuullutkaan enää!

Kävin myös nopsaa, ostamassa topin tätä iltaa varten! Katsotaan sopisiko se. Haluaisin laittaa topin ja sellaisen tekonahka-hameen, mutta olen aika huono käyttämään hameita.
Vaikka olen kyllä aika tyypillinen nainen, niin hameen käyttö, on jotenkin tosi haastavaa! Ehkä päädyn farkkuihin kuitenkin.. lets see!!

Eilen illalla leikkasin vähän poikamme etuhiuksia, ensimmäistä kertaa. Ne oli niin pitkät, että ne ärsyttivät jo silmiä. Onneksi hänellä on ihanat kiharat ja taipuisat hiukset, joten tuli tosi siisti etutukka, vaikka ohimennen sen vain napsaisin saksilla :)

Huomasin muuten eilen illalla, kun luin yhtä kirjaa, että pilkku ( , ) tulee ENNEN, "että" sanaa.. joten käynpä korjailemassa nuo virheet teksiteistäni, kun ehdin :) luulin, että se tulee jälkeen!!

Huomasin, että joku oli käynyt klikkaamassa noita "tykkää, dislike, mielenkiintoinen" valikkoja!
KIITOS niistä :)

Ps. nuo kukat olen itse istuttanut, pelkistä siemenistä ja luulin, että ne oli mennyt pilalle, koska kevät oli niin viileä.. mutta nyt ne sitten alkoi kukkia ja olen aika ylpeä niistä :) Kaverini on kukka-expertti ja hän sanoi, että on tosi vaikea saada siemenistä kukkia!! Hyvä minä ja poikani oli tietysti kans auttamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti