torstai 2. elokuuta 2012

Tänään jäin pohtimaan keskustelua, jota kävimme naapurini kanssa aamupäivällä.
Jäin miettimään sellaista asiaa kuin, ajattelemattomuus ja toisten huomioon ottaminen.
Ihmettelen mistä se johtuu että, jotkut ihmiset ei voi ottaa toisia huomioon,eikä näytä edes tajuavan sitä, vaikka viestin pitäisi olla ihan selvä.
Keskustelimme naapurin kans siitä, kun kummallakin on pieniä lapsia, että, miten heidät uskaltaa ikinä päästää yksin liikenteeseen?
Tuli siis puheeksi, nämä hullut kaaharit, jotka eivät pysähdy, vaikka seisoo lastensa kanssa suojatien vieressä ja yrittää päästä yli. Harva pysähtyy ja joskus kun tietä lähtee ylittämään, tuntuu että jotkut kuskit painavat vaan lisää kaasua ja saa pelätä ehtiikö yli!!
Mikä näitä ihmisiä vaivaa? Minne voi olla niin kiire,että riskeeraa jonkun elämän kaahailulla? Varsinkin,kun viime aikoina on ollut uutisia, kaahareista tai juopoista, jotka ovat ajaneet ihmisen hengiltä.
Eikö nämä ihmiset lue uutisia, vai eikö he välitä siitä että, ihmisen elämä voi olla lopullisesti pilalla, heidän kaahailunsa takia??
Meillä leikkii paljon lapsia, tässä meidän tien vieressä ja tässä on 30 km/h rajoitus.. tänään joku hullu tuli lähemmäs 100 km/h ohi.. ja vielä risteykseen, jossa pitää aina pysähtyä!
 Kaiken huippu, on nämä kaksi nuorta, noin 15-vuotiasta tyyppiä, jotka kaahaavat mopoautoillansa, tästä meidän talon ohi. Jos aikuinen ei osaa käyttäytyä liikenteessä,niin miten joku teini-ikäinen, osaisi ajaa fiksusti autolla? Minusta mopoautoa, voi verrata autoon!
Tulen niin vihaiseksi tälläisestä!!
Varsinkin koska, teen kovaa työtä itseni kanssa, jotta pystyisin vähän hellittämään, huolehtimistani lapseni suhteen. Olen siis sellainen,joka miettii kaikki kauheat tapahtumat jo valmiiksi ja laitan kaiken energiani, siihen että pystyn estämään mahdollisia tapaturmia.
Onneksi olen jo hieman päässyt tästä murehtimisestani,mutta päivittäiset kaaharit, lisäävät kyllä, tätä irtipäästämisen tuskaa.
Nyt tuli kyllä avauduttua, mutta huh, kyllä helpotti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti